Els “typos” a internet són designa a aquelles paraules que simplement són altres paraules “mal escrites”. Per exemple, qui per anar a l’Oficina Espanyola de Patents i marques no ha escrit “oemp.es” en comptes de “oepm.es”. Doncs bé, la segona és la correcta … però si t’equivoques i escrius la primera, vas a una pàgina “okupada” ( ja veig com protegeix aquesta oficina … ni a ella mateixa!)
Ferran de Com .es ha fet un interessant article amb una relació d’alguns typos “wwwdomini.es” , és a dir, pàgines que en comptes de ser www.domini.es … són wwwdomini.es.
Gràcies a aquest article he descobert que fins i tot jo he estat afectat pels “typos”. Existeixen els dominis “wwwmasquejuegos.es” o fins i tot “wwwmegajocs.com”, registrats per un tercer. En el cas de “Más que juegos” s’està intentant aprofitar de mi un tal “Amario Díaz”, de Terol (17/01/2008), amb aquesta adreça de correu diazlopezamario@gmail.com i aquest telèfon 666-11-01-34.
En el cas de “mega jocs” és el “Caribean Online International”, una empresa dedicada només a estafes d’aquest tipus.
Veure per a creure!!!
Publicat per elrohir
Publicat per elrohir