Arxiu per la categoria ‘phishing’

Phishing ibercaja

Avui he rebut un altre correu de Phising d’Ibercaja … Si el que costa és precisament entendre què hi diu!!!!

“Estimado/a Cliente/a,

Durante nuestro programa de manteniminento regular y procesos de verificacion
que tenemos registrada en su cuenta.
Ibercaja nunca le solicitara sus claves por correo electronico solo si detectamos
algun error en su cuenta.

Esto se debe a algunos de estos factores:
1.Un cambio reciente en la information personal que tenemos de usted (cambio de direccion, etc …).
2.La information proporcionada por usted no es valida en nuestro proceso inicial de registro bancario
que usted no ha realizado dicho registro.
3.Al no tener verificados con exactitud sus datos no hemos podido verificar el pago de su cuenta debido
a un error tecnico o interno de nuestros servicios.

Rogamos verificar la autentificacion de este correo haciendo clic:

http://ibercaja.es/autentificacion/Login.asp

Si la information de su cuenta no se actualiza en las siguientes 24 horas alungos servicios
de acceso a su cuenta van a ser restringidos hasta que esta information sea verificada y actualizada.”

Dissabte, Desembre 8th, 2007

Phising bancaja

BancajaSi fa poc era el banc sabadell, avui és Bancaja l’entitat que m’ha enviat un mail, alegant Bancaja.es - nuevo Sistema de Securidad. Si ja la falta d’ortografia és significativa ( Securidad ), imagineu-vos la resta del correu.

Apreciado Cliente:
- Nuestro nuevo sistema de seguridad le ayudara a evitar frecuentes transacciones de fraude y a guardar sus aportaciones.
- A causa de la modernizacion tecnica le aconsejamos a reactivar su cuenta.
Haga "click" en la referencia de abajo para entrar y empezar a usar su cuenta renovada.
Para entrar en su cuenta, por favor, visite Haga click aqui
En caso Ud. tenga preguntas acerca de su relacion financiera online, por favor, mandenos un Bank Mail o llamenos.
Apreciamos mucho su negocio. Atenderle es un verdadero placer para nosotros.

Doncs la veritat és que si després de tantes faltes d’ortografia encara confieu en aquest correu, podeu fer clic a l’enllaç, que us dirigeix a una pàgina força treballada “http://reaktivo.org/cubopublico/media/directorio/th/bancaja.es/index.html”, copiada literalment de bancaja, fins i tot l’alerta de no confirmis mai les claus per internet. Tot i que una versió una mica antiga (2005?).

Pels que no conegueu aquesta entitat, bancaja és una entitat valenciana, que abans de decidir expandir-se per tot espanya es deia bancaixa, però va decidir canviar el nom i prescindir completament del valencià/català alegant que el nom en valencià no era comercial ( serà que no hi ha “la caixa” o “caixa nova” o “caixa galicia” o “caixa catalunya” o … ). De fet, és de les poques entitats, juntament amb el banco de valencia que he vist que amb prou feines empra el català en les seves oficines. Quan fins i tot Caja Castilla la Mancha, Caja de Badajoz o CajaAstur, caixes infinitament més petites, el fan servir.

Ja saps … si no és bo per a tu …

Dijous, Setembre 6th, 2007

Phising Sabadell-Atlántico

Logo banc sabadellAcabo de rebre un mail del banc Sabadell-Atlántico en que se’m comunica que m’han de retornar 1238 € de rebuts injustificats. El text és el següent:

“Tras la comprobación anterior hemos detectado un fallo cometido por nuestro sistema informático, por ló cual, en sus operaciónes de pago de las cuotas mensuales le hemos cobrado una cantidad injustificable igual a 1238 euros.
Nos ponemos en contacto con Ud. para realizar la devólucion inmediata de esta cantidad.
Vamos a proceder a la devolucion efectuando los siguentes pasos:

Tot i que el mail està força ben escrit, un parell de faltes d’ortografia ja denoten alguna cosa rara. I tot i que a tot arreu ens diuen que entrem a la web sabadellatlantico.com, fent clic a qualsevol enllaç ens dirigeix directament a la web sabadellatlantico.cn.

Fixeu-vos amb la petita diferència, del .com al .cn ( domini territorial de la Xina ). Per sort el firefox, uns segons desprès surt amb un avís gran com un terç de la pantalla advertint que aquest lloc es pot tractar d’una falsificació, d’un enganya-babaus.

Tot i que no és el meu cas, si teniu un compte al Sabadell-Atlántico, aneu amb compte! ;)

Dimarts, Setembre 4th, 2007

Tancar
Enviar E-mail